Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος, λίγο πριν κλείσει η χθεσινή εκπομπή «Εδώ» στον ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε από την Ντορέττα Παπαδημητρίου τι θα κάνει τα Χριστούγεννα και εκείνος πέταξε τη... βόμβα!
«Θα πάω στη Χίο με το κορίτσι μου», είπε χαρακτηριστικά. «Ποιο είναι το κορίτσι σου;», ρώτησε η παρουσιάστρια. «Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη», απάντησε αφήνοντάς τους όλους με ανοιχτό το στόμα.
Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι δεν έχει σκοπό πια να κρύβει την σχέση του. Μάλιστα, χθες, αντάλλαξαν δημόσια σχόλια στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος ρώτησε την Ευρυδίκη εάν του έχει πάρει δώρο! Φυσικά, η απάντηση της ήταν θετική.
Δείτε τον διάλογο τους παρακάτω και το βίντεο με τη χθεσινή αποκάλυψη του Κωνσταντίνου:
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.