Από ερωτική διάθεση χαρακτηρίστηκε το νέο επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες της ελληνικής και της τουρκικής εκδοχής μοιράστηκαν σε Κόκκινους και Μπλε, σε μία ξεχωριστή αναμέτρηση.
Όταν βρέθηκαν απέναντι, ένας από τους Τούρκους παίκτες, ο Baris Murat Yagci, εξήγησε ότι έχει ξεχωρίσει μία Ελληνίδα παίκτρια. Ο λόγος για την Αριάδνη Δημητρέλου. Μόλις την είδε, εξομολογήθηκε, ένιωσε κάτι διαφορετικό, ενώ θα ήθελε να μιλήσει πέντε μόνο λεπτά μαζί της.
«Πριν καλά καλά γνωρίσουμε του Έλληνες παίκτες, ακούμε πολύ καλά λόγια για τα κορίτσια σας από τον Baris Murat Yagci», είπε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.
«Όλες οι κοπέλες;», είπε τότε ο Γιώργος Λιανός με τον Baris να τονίζει: «Μόνο μία» για να συμπληρώσει: «Όλες τους είναι όμορφες, αλλά εγώ εστιάζω μόνο σε μία. Απλά την είδα μερικές φορές. Και όταν την είδα ένιωσα κάτι διαφορετικό. Θέλω απλά να μιλήσουμε για πέντε λεπτά. Χρειαζόμαστε μόνο πέντε λεπτά για να μιλήσουμε και μετά θα δούμε τι θα γίνει».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.