ΗΒίκυ Χατζηβασιλείου έκανε δηλώσεις αναφερόμενη τόσο στην αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από την τηλεόραση, όσο και στο τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» κι απέφυγε να επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερα ζητήματα.
«Δεν υπάρχει λόγος να ξύνουμε παλιά θέματα. Τον Γιώργο Παπαδάκη τον ευχαριστώ για όσα καλά έχει πει για εμένα. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που συνδέονται με το καλό γύρω τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Παράλληλα, εξήγησε τη στάση ζωής που ακολουθεί, επισημαίνοντας: «Δεν βοηθάει κανέναν να σκέφτεται τι έγινε στο παρελθόν, τα καλά και τα κακά. Αν κάνουμε κάτι τέτοιο, θα κατεβάσουμε το δονητικό μας πεδίο και από εκεί θα έλξουμε να έρθουν στη ζωή μας αντίστοιχης χαμηλής έντασης γεγονότα».
Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν απόλυτη: «Δεν θα επιστρέψω στην τηλεόραση».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.