Η Ζενεβιέβ Μαζαρίκατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, μίλησε για την παρορμητικότητα που χαρακτήριζε την εφηβεία της, αλλά και για τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ένας ψυχολόγος στη στήριξη των οικογενειών.
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τι καλά που δεν με ξέρατε στην εφηβεία μου. Σώθηκε κόσμος. Ήμουν λίγο επαναστάτρια. Δεν θα πω όμως τίποτα ακραίο, που ενδεχομένως να είχα κάνει, γιατί με βλέπουν τα παιδιά μου. Ευτυχώς δεν κινδύνευσα ποτέ, ήμουν πάντα λίγο φοβιτσιάρα. Δεν ήμουν δηλαδή ο άνθρωπος που θα μου έλεγες "έλα, πάμε να πέσουμε" από ένα βουνό και εγώ θα πήγαινα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8270axqugm9)
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα ζητούσε τη βοήθεια ενός συμβούλου ψυχικής υγείας, η παρουσιάστρια απάντησε με ειλικρίνεια, τονίζοντας: «Έχουμε σωθεί, αγάπη μου. Χωρίς ψυχολόγο δεν ζουν οι οικογένειες, δεν ξέρω πώς τα βγάζουν πέρα χωρίς ψυχολόγο».
Τέλος, αναφερόμενη στα επαγγελματικά της σχέδια, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε αναμονή για νέες προτάσεις, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να συνεχίσει την εκπομπή First Dates. «Γενικότερα, το τηλέφωνό μου χτυπάει και είμαι σε μια ευχάριστη αναμονή. Περιμένω. Δεν μιλάω για το GNTM, σκέφτομαι γενικότερα θετικά. Εγώ το First Dates μου θέλω ξανά και περιμένω τι θα μου πει το κανάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.