H Nίκη Λάμημίλησε για τη σχέση της με τη μητέρα της, αναφέροντας πως από πολύ μικρή αναγκάστηκε να είναι εκείνη ο «ενήλικας» στη σχέση τους.
Όπως λέει στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», έχασε την ανεμελιά των παιδικών της χρόνων, αφού η σχέση της με τους γονείς της πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα.
«Στη σχέση με τη μητέρα μου, εγώ είμαι η μαμά. Αυτό είναι και το πρόβλημα. Από εκεί ξεκινάνε πολλά πράγματα. Είναι πάρα πολύ βαρύ για ένα παιδί να είναι ο ενήλικας στη σχέση με τους γονείς του. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις την παιδική σου ηλικία, να παίξεις, να μη σκέφτεσαι τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d636vzy451hl)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει συνεχώς κάτι να σκέφτεσαι, να έχεις άγχος από τα τρία σου έτη».
Όπως λέει αργότερα, η υποκριτική της δίνει κατά κάποιον τρόπο τη δυνατότητα να ζει μέσα από αυτή την παιδικότητά της.
«Μέσα από την υποκριτική ζούμε την παιδικότητά μας. Καταλήγω στο ότι έγινα ηθοποιός για αυτούς τους λόγους. Δεν ήμουν από τα παιδιά που έλεγα από μικρή ότι θα γίνω ηθοποιός. Πολύ μεγαλύτερη το αποφάσισα και μέσα στη σχολή συνειδητοποίησα το γιατί θέλω να το κάνω. Αυτό που έχω αισθανθεί και μου κάνει καλό είναι η επιβεβαίωση και η αγάπη της αποδοχής», είπε κλείνοντας.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη