Στενή φίλη της Βέφας Αλεξιάδου αναφέρθηκε στις απουσίες επωνύμων στην κηδεία της. Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» ανέφερε ότι η γνωστή μαγείρισσα θα ήταν πικραμένη αν έβλεπε ποιοι ήρθαν να της πουν το τελευταίο αντίο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5yhj7nnpt29)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Μου έκανε εντύπωση και εμένα ότι δεν ήρθαν. Δεν ξέρω βέβαια τον λόγο. Ξέρω ότι ήταν πικραμένη ήδη τότε που έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της. Αναρωτιόταν τι κακό έκανε, βοήθησε τόσο κόσμο, η νεολαία ήταν δίπλα της».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν η Βέφα έβλεπε ποιοι είχαν έρθει στην κηδεία της, θα ήταν περισσότερο πικραμένη. Με την Κορομηλά δεν ξέρω, με την Ελένη Μενεγάκη δεν είχε επαφές, και η λατρεία της ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη. Δεν είχε επισκέψεις, ούτε τηλεφωνήματα. Ελάχιστοι συγγενείς ήταν στην κηδεία της».
Υπάρχουν μουσικά έργα που δεν γράφτηκαν μόνο για να ακουστούν. Έργα που γεννήθηκαν μέσα από τον πόλεμο και την απώλεια και κράτησαν ζωντανή τη μνήμη μιας ολόκληρης εποχής.