Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 75 ετών, έπειτα από προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του τα τελευταία χρόνια.
Ο επίσημος λογαριασμός του studio Κλεισθένης στο Instagram θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του, δίνοντας στη δημοσιότητα δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες του, οι οποίες τραβήχτηκαν το καλοκαίρι του 1978, όταν έπαιζε στην παράσταση «Cabaret» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
«Έφυγε σήμερα για την γειτονιά των αγγέλων ο υπέροχος άνθρωπος και ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης. Το studio kleisthenis τον αποχαιρετά με 2 αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από το φακό του φίλου του και συνεργάτη Κλεισθένη την περίοδο που έπαιζε στη θρυλική παράσταση Cabaret στο ρόλο του κομπέρ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη το καλοκαίρι του 1978 στο κυποθέατρο Αλίκη», γράφει η ανάρτηση.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους