Αν και πολλοί ταξιδεύουν σε εξωτικούς προορισμούς και ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, η Βίκυ Χατζηβασιλείου επέλεξε να επισκεφθεί τα φιορδ στη Νορβηγία.
Η πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, από το χωριό Hellesylt της Νορβηγίας. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φαίνεται να κάνει κανό στα φιορδ με φόντο το πανέμορφο τοπίο.
«Άλλοι με μαγιό κι αλλοι με παλτό....», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.