Με μια παλιά φωτογραφία, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ευχήθηκε στον μεγαλύτερο από τους γιους της, Χρήστο Ακκά, για τα γενέθλιά του.
Το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, η πρώην παρουσιάστρια που πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο του life coaching, ανάρτησε στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, από όταν ο γιος της ήταν ακόμη μωρό. Πρόκειται για σπάνια καλοκαιρινή εικόνα της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην παραλία από το παρελθόν, μιας και η ίδια επιλέγει να αναρτά περισσότερο φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της και τις διάφορες δραστηριότητές της.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έγραψε: «Χρόνια σου πολλά αγόρι μου χρυσό! Μέχρι τη μέρα που γεννήθηκες (κι ας είχα 15 ώρες επώδυνου τοκετού...) , δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να χωρέσει τόση χαρά σε μια ανθρώπινη ψυχή! Ήσουν (και είσαι) ή πρώτη τεράστια ευλογία της ζωής μου. Μόνο φως στο δρόμο σου! ❤️❤️❤️ Σ' αγαπώ και είμαι πολύ τυχερή που με... διάλεξες για μητέρα. Σ' ευχαριστώ παιδί μου!».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς