Ο Άγγελος Μπράτηςαπολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά από μια κουραστική χρονιά.
Ο σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται συχνά, με το κοινό του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.
Αυτή τη φορά, ο Άγγελος Μπράτης ανάρτησε μια φωτογραφία από τις διακοπές του, στην οποία ποζάρει γυμνός. Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής ανέβασε το εν λόγω στιγμιότυπο σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτό, φαίνεται μπροστά απο μια πόρτα, να κοιτάει προς τα έξω. Δεν φορά τίποτα, παρά μόνο τα σανδάλια του. Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Πήγαινέ με πίσω στον παράδεισο».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»