Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν προκρίθηκε στον τελικό του Survivor All Star και στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τον αποκλεισμό της από την τελευταία φάση του ριάλιτι, εξέφρασε τη στήριξή της στον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.
Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», όπου και είπε: «Για άλλη μια φορά τερμάτισα τρίτη, βέβαια φέτος από το Survivor All Star περάσαν πάρα πολύ καλοί παίκτες και ήταν τιμή μου που βρέθηκα εδώ».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctz6nzb8diu1)
«Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ, πέρασα τα δύσκολα, ευγνώμων για αυτά τα δύσκολα, γιατί πραγματικά βγήκα πιο δυνατή από αυτό το παιχνίδι» πρόσθεσε.
«Όλα στη ζωή φεύγουν και έρχονται για κάποιον λόγο. Αύριο θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε Σάκη Κατσούλη. Θέλω πολύ να είναι ο νικητής γιατί πραγματικά το αξίζει και το θέλει πάρα πολύ» είπε τέλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.