Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε για το «Μy Style Rocks».
«Η Acun Media με είχε πάρει τηλέφωνο για δοκιμαστικό και "προσγειώθηκα" εδώ. Στην αρχή δεν γνώριζα πως θα είμαι με την Ηλιάνα στην κριτική επιτροπή, γιατί βρέθηκε αρκετός κόσμος εδώ που κάναμε δοκιμαστικά. Μετά έμαθα για την Ηλιάνα. Την Ηλιάνα την βρίσκω τέλεια στην κριτική επιτροπή, όπως την έβλεπα και στο GNTM», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csf15vqvvs49)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει και My Style Rocks All Star. «Δεν έχω ιδέα, δεν γνωρίζω αν θα γίνει, αλλά θα είχε ενδιαφέρον. Εάν γίνει και νομίζουν πως είμαι καλός στη δουλειά μου, τότε θα το έκανα με χαρά. Τώρα η δουλειά μου είναι το My Style Rocks κι όταν τελειώσει, θα πρέπει να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ αν θα γίνει ξανά. Η δουλειά μου ολοκληρώνεται με το σόου», εξήγησε.
Αναφορικά με τη Βίκυ Καγιά και την αποχώρησή της από το Star, ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε: «Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει η Βίκυ Καγιά, δεν θέλω το κακό κανενός ανθρώπου, είναι άξια και επαγγελματίας, κάτι θα βρει να κάνει. Καλή επιτυχία και στο Star για την επιλογή που θα κάνει για το "Shopping Star"».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.