Τα ξημερώματα της Κυριακής αναχώρησε για το Λίβερπουλ ο Victor Vernicos και ολόκληρη η ελληνική αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Στην κάμερα της ΕΡΤστο Άμστερνταμ, στο οποίο έκανε ανταπόκριση η πτήση του, λίγο πριν αναχωρήσει για τον τελικό του προορισμό, το Λίβερπουλ, παραχώρησε συνέντευξη ο Victor Vernicos.
Την Τρίτη 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τεχνική πρόβα του ελληνικού τραγουδιού «What They Say» στη σκηνή του διαγωνισμού.
Ο Victor Vernicos έχει προγραμματιστεί να διαγωνιστεί στον δεύτερο Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου.
«Αισθάνομαι τέλεια, πανέτοιμος» ανέφερε ο Victor Vernicos και σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν μπορεί να αποκαλύψει κάτι για την ερμηνεία του, ο νεαρός τραγουδιστής απάντησε: «Μου αρέσουν οι εκπλήξεις, θα υπάρχουν εκπλήξεις».
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.