My Style Rocks - Emilia Vodos: Εγώ στο μυαλό μου τα έχω με τον Μπέκαμ, είναι τζέντλεμαν, μαγειρεύει και πολύ ωραία
Η απάντηση της Ειρήνης δεν την κάλυψε, οπότε σχολίασε τα όσα είπε με ειρωνικό τόνο
To σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, εκτός από εντάσεις, έφερε και γέλια στο πλατό, με τις παίκτριες να ανταλλάσσουν μερικές ξεκαρδιστικές ατάκες.
Το σημερινό κόνσεπτ που κλήθηκαν να υπηρετήσουν οι διαγωνιζόμενες ήταν το μαύρο φόρεμα. Η Ειρήνη λοιπόν, εμφανίστηκε στο πλατό ντυμένη σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις, για να πάει να παρακολουθήσει μια ομιλία με θέμα τον σουρεαλισμό.
Το λουκ της δεν άρεσε στην Emilia, η οποία της εξήγησε ότι δεν έχει φορέσει καν το μαύρο φόρεμα που της ζητήθηκε. Η Ειρήνη ωστόσο, της είπε ότι «στο δικό της μυαλό φοράει».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0tmx4jub7l)
Φυσικά, η Emilia δεν άφησε την απάντησή της να πέσει κάτω και της είπε: «Κι εγώ στο μυαλό μου τα έχω με τον Μπέκαμ, αλλά δεν τα έχω όντως. Τον έχω χρόνια τώρα. Top of the top. Οπότε, ναι τα έχω κι εγώ με αυτόν, αλλά αλλού. Είναι τζέντλεμαν, μαγειρεύει και πολύ ωραία», με τους κριτές και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να ξεσπούν σε γέλια.
Ο Στέλιος Κουδουνάρης μάλιστα, σημείωσε εκείνη τη στιγμή πως ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει και γιους, οι οποίοι μάλιστα, είναι και πιο κοντά στην ηλικία της Emilia.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.