Οι δύο ομάδες στο Survivor All Starθα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο επικοινωνίας.
Αν οι Κόκκινοι καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να συνομιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ενθουσιασμένος ο Στάθης Σχίζαςδήλωσε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ακούσει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Μιλώντας με τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν το αγώνισμα, δήλωσε: «Έχω ξεχάσει τη φωνούλα της. Έχω ξεχάσει πώς είναι. Είναι η ίδια; Τη γκρίνια τη θυμάμαι».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpbo5tvs8i9)
«Εννοείται ότι είμαι πολύ χαρούμενος, είναι το στήριγμά μου, είναι η γυναίκα μου, είναι αυτή που με στήριξε να έρθω εδώ πέρα, μου είπε "πήγαινε και θα είμαι δίπλα σου", μου λείπει πολύ, θα φάω την άμμο για να διεκδικήσω αυτό το έπαθλο», συμπλήρωσε.
Τέλος, ανέφερε πως η επικοινωνία είναι το σημαντικότερο έπαθλο στο παιχνίδι. «Νομίζω η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι. Όταν σου πει μια κουβέντα ένας αγαπημένος σου άνθρωπος, παίρνεις διπλό boostάρισμα, λες "πάμε"», είπε κλείνοντας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.