Απαντώντας σε σχετική ερώτηση και κάνοντας λόγο για το πρόσωπο που τον δυσκόλεψε περισσότερο από όλα: «Η πιο δύσκολη περίπτωση ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ γιατί μετά το θάνατο της Αλίκης όταν έγραψα τη βιογραφία του και μου διηγούνταν εκείνος τη ζωή του, έπρεπε λίγο να ισορροπήσω κάποια πράγματα. Εκεί δυσκολεύτηκα γιατί δεν ήθελα με τίποτα να χαλάω το παραμύθι στον κόσμο».
Ο Μάκης Δελαπόρτας σχολιάζοντας αν υπάρχουν πράγματα για την προσωπική ζωή του ζευγαριού, που θα «χαλάσουν» στους θαυμαστές την εικόνα που έχουν για εκείνους: «Εκείνο που πρέπει να αφορά το κοινό είναι περισσότερο η πολιτιστική τους προσφορά και λιγότερο η προσωπική τους ζωή. Βέβαια σε περιπτώσεις που η προσωπική τους ζωή έρχεται να αμαυρώσει την καλλιτεχνική τους εκεί είναι μια άλλη ιστορία. Εμένα δεν μου αρέσει η κλειδαρότρυπα γενικότερα και βεβαίως μέσα από τις βιογραφίες μου θα γράψω και για τα πάθη, τα ελαττώματα και τις αρετές των μεγάλων καλλιτεχνών όμως δεν θα επικεντρωθώ ή δεν θα βάλω προτεραιότητα το προσωπικό κομμάτι του καθενός και λιγότερο την καλλιτεχνική του προσφορά».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.