Η γνωστή συγγραφέας έκανε δηλώσεις και ένα απόσπασμά τους προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Αρχικά, η συγγραφέας ρωτήθηκε γιατί δεν συμμετέχει φέτος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την ίδια να απαντά πως ακόμα την ταλαιπωρεί ο τραυματισμός που είχε πέρυσι στο πόδι της, κατά τη διάρκεια του J2US.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-copfahysjkbl)
«Πώς να πάω στην εκπομπή; Έχω σπάσει το ποδάρι μου, δεν μπορώ να οδηγήσω. Νόμιζα ότι σε κάνα μήνα θα είμαι εντάξει και έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμη πονάω», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, φρόντισε να ευχαριστήσει την Κατερίνα Καινούργιου που βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της. «Ευχαριστώ το Κατερινάκι που ήρθε σήμερα, το λατρεύω», δήλωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν αφήνει τον σύζυγό της να διαβάσει τα βιβλία της. «Δεν τον αφήνω να διαβάζει τα βιβλία μου, γιατί είναι γρουσούζης», εξήγησε χιουμοριστικά.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.