Για το Survivor, το ενδεχόμενο να ξαναπάει, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά μίλησε ο Τριαντάφυλλοςσε δηλώσεις του.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», λέγοντας αρχικά:
«Έχω πει ότι δεν θα πάω στο Survivor λόγω του παιδιού αλλά θα δείξει, είναι δύσκολο και όποιος έχει παιδιά το ξέρει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ενώ όσον αφορά το χρηματικό ποσό που δίνεται στους συμμετέχοντες σχολίασε: «Σε όλους δίνουν τα ίδια. Δεν πήγα εκεί για τα χρήματα. Είναι καλά τα χρήματα αλλά ήθελα να μάθει ο κόσμος ποιος είναι ο Ντάφυ».
Όσο για τη δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να περάσει από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, σε περίπτωση που υπογράψει με την Acun Medya, ο Τριαντάφυλλος ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι: «Δεν θα πήγαινα ποτέ. Αν πάω στο Survivor, πας στοίχημα ότι θα γράψω στο συμβόλαιο – και θα σου το δείξω – ότι δεν πρόκειται να πάω στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά;».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.