Τριαντάφυλλος για Νίκο Μουτσινά: Ούτε με 100.000 ευρώ δεν θα παρουσίαζα εκπομπή μαζί του

Τριαντάφυλλος για Νίκο Μουτσινά: Ούτε με 100.000 ευρώ δεν θα παρουσίαζα εκπομπή μαζί του

«Εγώ ταλαιπωριόμουν, με έβλεπε το παιδί μου, η οικογένεια μου και αυτός έριχνε σπρωξιά για να πέσω στο γκρεμό κι άλλο» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Moutsinas-Daffy123
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά, στον Νίκο Μουτσινά.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον παρουσιαστή, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, απάντησε πως δεν θα το έκανε ούτε με 100 χιλιάδες ευρώ:

«Ποτέ, ούτε με 100 χιλιάδες ευρώ. Με αυτόν τον άνθρωπο δεν θέλω να έχω σχέσεις, να είναι καλά, απλά δεν θέλω να έχω σχέσεις εγώ. Τον έβλεπα πάντα και στο σπίτι μου και γούσταρα, νόμιζα ότι θα με στήριζε αλλά τελικά έπεσα πολύ έξω, δυστυχώς».

Σε ερώτηση για το αν θα του έδινε κάποιες συμβουλές για την εκπομπή, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα γιατί νομίζω ότι έχει βαρεθεί ο κόσμος γι' αυτό δεν πάει καλά, έτσι πιστεύω, λέει συνέχεια το ίδιο και το ίδιο, δηλαδή ξέρουμε τι θα γίνει. Θα υπογράψω συμβόλαιο ότι σε αυτή την εκπομπή δεν εμφανιστώ ποτέ».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν κάποια στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς ζητήσει από τον Τριαντάφυλλο να κάνουν μια κουβέντα και τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους, ο τραγουδιστής απάντησε: «Έχω δει όλες τις εκπομπές του, όταν ήμουνα μέσα στο παιχνίδι, εγώ ταλαιπωριόμουν, με έβλεπε το παιδί μου, η οικογένεια μου και αυτός έριχνε σπρωξιά για να πέσω στο γκρεμό κι άλλο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co9acir5u3sx)


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής στρέφει τα «πυρά» του στον Νίκο Μουτσινά. Πριν μερικές εβδομάδες είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε ξανά στον παρουσιαστή, τονίζοντας πως δεν θέλει να τον ξέρει, δεν μιλάνε και ούτε θέλει να μιλήσει μαζί του:

«Ο Νίκος Μουτσινάς ούτε με ξέρει, ούτε τον ξέρω, ούτε μιλάμε, ούτε θέλω να μιλήσουμε. Δεν πρόκειται να πάω στην εκπομπή του. Δεν σέβεται προσωπικότητες. Είναι εντάξει να σατιρίζεις, αλλά αυτός το έχει παραχ...Το έχει παρακάνει. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ταλεντάρα και δεν το κάνει με μίσος. Ο άλλος έχει μίσος μέσα του».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Κλίμα... 1916 για τον Πούτιν μετά την υποχώρηση από τη Χερσώνα

Τουρκία: «Έλληνας Θεός» στο Μετρό της Κωνσταντινούπολης τάραξε τους ισλαμιστές

Μισελίν Κόνερι: «Ο έρωτας με τον Σον ήταν κεραυνοβόλος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης