Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, δήλωσε πως είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνον.
«Είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά θα πω ένα ναι ή ένα όχι. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Το μόνο που μπορώ να πω, γιατί τα πράγματα είναι πολύ φρέσκα, είναι ότι η Ελένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που μου στάθηκε πολύ, που την αγάπησα πολύ και την αγαπώ πολύ. Είναι πραγματικά ένας άνθρωπος με πάρα πολλά χαρίσματα, είναι μια εξαιρετική μητέρα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cntxwg1di2ll)
«Πάντα θα την αγαπώ, πάντα θα την εκτιμώ. Όταν δύο άνθρωποι δεν καταφέρνουν να είναι μαζί ως σύντροφοι, έχουν χρέος να είναι μαζί για το παιδί. Αλλά θα ήθελα αυτή τη στιγμή να μην μπω σε λεπτομέρειες, γιατί είναι κάτι πολύ φρέσκο και πονάει πολύ. Η αγάπη δεν φτάνει ποτέ στο τέλος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Τέλος, δήλωσε πως θα χωρίσουν «πολιτισμένα» και θα φροντίσουν να διατηρήσουν καλές επαφές για χάρη της κόρης τους.
«Θα κάνω ό,τι μπορώ τουλάχιστον για να έχουμε μια σχέση, κάτι το οποίο βέβαια θέλει το χρόνο του. Ώστε και οι δυο μας, ο καθένας με το ρόλο του, να μεγαλώσουμε ένα υγιές κι ένα ευτυχισμένο κορίτσι, το οποίο είναι ένα δώρο Θεού που μας ήρθε», είπε κλείνοντας.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.