Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη : Παντρεύτηκαν στο νησί των Ανέμων
Σε στενό κύκλο πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος για το ζευγάρι - Την επόμενη χρονιά θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος, που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές λόγω του Covid-19
Παντρεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου, στην Μύκονο, τόπος καταγωγής της νύφης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσηςκαι η Ελένη Τσιριγκάκη!
Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στο Δημαρχείο του νησιού , όπου τον τέλεσε ο δήμαρχος κύριος Κουκάς, παρουσία των μαρτύρων και κουμπάρων τους (και για το θρησκευτικό τους γάμο, που μετά από δυο αναβολές που πήρε πέρυσι λόγω Covid-19, θα τελεστεί του χρόνου στην Αθήνα, μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους), τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού.
Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου, θα γίνει εις διπλούν κουμπάρος τους, αφού θα είναι και ο νονός του μωρού τους ! Η νύφη, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφτασε απαστράπτουσα, με νυφική δημιουργία του οίκου Fedra, δια χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ ο γαμπρός, υπέρλαμπρος, με την ενδυματολογική υπογραφή του ανδρικού οίκου, «Straight razor way» δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του ! Στο πλευρό τους, ο γιος του Γρηγόρη, Γρηγόρης και η κόρη της Ελένης, Μαρία, που δηλώναν τρισευτυχισμένοι, που θα αποκτήσουν αδερφάκι , οι γονείς της νύφης, Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη αλλά και λίγα δικά τους άτομα!
Κλείσιμο
Μετά τον γάμο, είχε προγραμματιστεί γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Avra restaurant, με το νυφικό μενού, να περιλαμβάνει, αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει, στη παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα !
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.