Η αγωγή που είχε κάνει η Έλενα Χριστοπούλουεις βάρος του πρώην συζύγου της,Πάνου Καλλίτσηγια συκοφαντική δυσφήμηση τελικά, απορρίφθηκε.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, εκκρεμεί ακόμα η κεντρική αγωγή.
Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του γνωστού κομμωτή, ο Τέλλος Αγαπηνός: «Την κεντρική αγωγή, που εκκρεμεί ακόμα, δεν την χειρίστηκε το γραφείο μας. Η απόφαση ήταν η κα Χριστοπούλου να λάβει από τον πρώην σύζυγό της 90.000 ευρώ.Εμείς με το που αναλάβαμε την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, ασκήσαμε έφεση και αναμένουμε την απόφαση του Εφετείου».
Στη συνέχεια, εξήγησε ότι κατέθεσαν κι εκείνοι με τη σειρά τους μήνυση στην Έλενα Χριστοπούλου, κατηγορώντας την για απάτη. «Η κα Χριστοπούλου και οι μάρτυρες έχουν διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της απάτης», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Το πλαίσιο της ποινής στην κακουργηματική απάτη είναι μέχρι δέκα έτη. Την κάναμε τη μήνυση, γιατί θεωρήσαμε ότι υπήρξαν απατηλά μέσα εις βάρος του δικαστηρίου. Το πιο σημαντικό για εμάς φυσικά, είναι η αστική δικαίωση του Πάνου Καλλίτση. Δεν οφείλει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.