Εικοσιένα χρόνια μετά τον θάνατό του η τελευταία σύζυγος του Κώστα Χατζηχρήστου, Βούλα, προέβη σε μια αποκάλυψη.
«Έχω σπουδάσει αρχιτέκτων μηχανικός. Όταν γνώρισα τον Κώστα έκλεισα το γραφείο και σταμάτησα να εξασκώ το επάγγελμα. Ο Κώστας έπινε πολύ και είχε μπει στο νοσοκομείο της αεροπορίας για αποτοξίνωση και μετά όλα καλά. Μου έλεγαν ότι έχει δυο μήνες ζωής, εγώ έλεγα ότι θα το προσπαθήσω και τελικά έζησε 10 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βούλα Χατζηχρήστου.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο Happy Day μίλησε τόσο για τη ζωή της όσο και για την περιουσία του ηθοποιού την οποία όπως είπε μοίρασε στα παιδιά του.
«Μένω στην Κερατέα παρέα με τα ζωάκια μου από το 2010. Μπορώ και διαχειρίζομαι τη μοναξιά μου. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο σύντροφο από τον Κώστα για να φτιάξω ξανά τη ζωή μου. Γιατί να χαλάσω αυτό που είχα; Εξυπακούεται ότι ζω με τις αναμνήσεις, για μένα ο Κώστας είναι σαν να είναι εδώ», είπε αρχικά η Βούλα Χατζηχρήστου.
Μιλώντας για την περιουσία του ηθοποιού, η Βούλα Χατζηχρήστου είπε: «Ο Κώστας είχε μοιράσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του κι εγώ ξόδεψα όλη μου την περιουσία για να τον στηρίξω. Είχα μεγάλη περιουσία, αλλά πάει… Πέρασα τόσο καλά με τον Κώστα, που χαλάλι όλα. Κρατάω επαφές με τη Μαριαλένα, την κόρη του Κώστα».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.