J2US: H Άντζελα Δημητρίου διαψεύδει ότι θα πάει στη θέση της Άσπας Τσίνα
Τι είπε η τραγουδίστρια για τα όσα ακούγονται…
Η αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το J2USπροκάλεσε αναστάτωση στο μουσικό σόου. Η παραγωγή ψάχνει την αντικατάστατριά της. Όπως έχει γραφτεί τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τη θέση της είναι η Χρύσπακαι η Άντζελα. Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού έβαλε τέλος στη φημολογία διαψεύδοντας ότι θα πάει στη θέση της Άσπας.
«Γελάω, γελάω με τα δημοσιεύματα που έγραψαν ότι θα πάρω τη θέση της Άσπας Τσίνα και θα γίνω coach στο Just the 2 of Us. Ίσως κάνω ένα guest την επόμενη εβδομάδα», ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας