Βρετανίδα δημοπρατεί την παρθενιά της για να ανοίξει τη δική της επιχείρηση

Βρετανίδα δημοπρατεί την παρθενιά της για να ανοίξει τη δική της επιχείρηση

Και οι γονείς της συμφωνούν με την ιδέα της...

Βρετανίδα δημοπρατεί την παρθενιά της για να ανοίξει τη δική της επιχείρηση
Σε δημοπρασία έβαλε την παρθενιά της η 26χρονη Τζασμίν από τη Βρετανία προκειμένου όπως λέει να συγκεντρώσει χρήματα για να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

Η Τζασμίν που ζει στο Λονδίνο έβαλε την «αγγελία» σε μια γερμανική ιστοσελίδα για συνοδούς με την ελπίδα ότι τελικά θα καταφέρει να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό.

Το μεγαλύτερο «χτύπημα» μέχρι στιγμής είναι 90.000 λίρες με την 26χρονη να ελπίζει ότι η τελική τιμή θα είναι υψηλότερη.

Κλείσιμο


Μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ η Τζασμίν υποστήριξε ότι οι γονείς της συμφωνούν ότι η ιδέα που είχε να βάλει σε δημοπρασία την αγνότητά της ήταν καλή αντί να περιμένει τον κατάλληλο άνδρα.

«Θα ήθελα να περιμένω για τον ιδανικό αλλά δεν μπορώ άλλο. Οπότε διάλεξα έναν άλλο τρόπο που θα με κάνει χαρούμενη. Είμαι σίγουρη για την επιλογή μου» δήλωσε η 26χρονη.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, ο 27χρονος Γερμανός Γιαν Ζιακομπέλσκι, υποστηρίζει ότι διαθέτει πιστοποιητικά γιατρού για την αγνότητα της Τζασμίν, που εκτιμάται ότι είναι η πρώτη Βρετανίδα που αποφασίζει μια τέτοια κίνηση.

Στην περιγραφή που κάνει για τον εαυτό της η Τζασμίν λέει ότι είναι 1,76μ., ζυγίζει 52 κιλά, τα στήθη της είναι φυσικά, αγαπά τα ταξίδια και τις ταινίες, λατρεύει τα τριαντάφυλλα και το αγαπημένο άρωμά της είναι το Γκούτσι ή το Βερσάτσε.

  




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης