Ερντογάν: Θα ανταποδώσουμε τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσαν αμερικανικές αρχές
Ο Τούρκος πρόεδρος δηλώνει έτοιμος για αντίποινα - Το CNN Turk δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επόμενες κινήσεις του ηγέτη του τουρκικού κράτους
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα, σύμφωνα με το CNN Turk, πως θα ανταποδώσει πολιτικά τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσαν οι αμερικανικές αρχές σε βάρος στελεχών της ομάδας ασφαλείας του προέδρου της Τουρκίας.
Νωρίτερα σήμερα εισαγγελικές αρχές της Ουάσιγκτον εξέδωσαν 12 εντάλματα σύλληψης σε βάρος σωματοφυλάκων και μελών της αστυνομικής φρουράς του Ερντογάν, καθώς κρίθηκαν ύποπτοι ότι επιτέθηκαν σε διαδηλωτές μιας ειρηνικής πορείας που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην αμερικανική πρωτεύουσα στις 16 Μαΐου.
Το CNN Turk δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα σχόλια του ηγέτη του τουρκικού κράτους.
Εντούτοις, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Daily Sabah ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε: «Θα κάνουμε τα πάντα, πολιτικά, διπλωματικά για να επιλύσουμε».
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους