Ο «διάβολος» Τραμπ φιλάει τον Πάπα στο στόμα, κοντά στο Βατικανό

Ο «διάβολος» Τραμπ φιλάει τον Πάπα στο στόμα, κοντά στο Βατικανό

Μετά τον Μπόρις Τζόνσον και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, έφτασε η ώρα του Πάπα Φραγκίσκου να πρωταγωνιστήσει σε... ερωτική τοιχογραφία με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο «διάβολος» Τραμπ φιλάει τον Πάπα στο στόμα, κοντά στο Βατικανό
Το πρόσωπο του Αμερικανού προέδρου φαίνεται πως εμπνέει ιδιαίτερα ερωτικά συναισθήματα στους street artists ανά τον κόσμο, αφού επιλέγουν συχνά πυκνά να τον απεικονίσουν στα γκράφιτί τους σε παθιασμένες περιπτύξεις με άλλες πολιτικές προσωπικότητες, όπως π.χ. ο Βλαντιμίρ Πούτιν
και ο Μπόρις Τζόνσον.

Κλείσιμο
Αυτή τη φορά, ένας Ιταλός street artist επέλεξε τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας για να πρωταγωνιστήσει σε... ερωτική τοιχογραφία με τον Τραμπ.



Το γκράφιτι, το οποίο έκανε σήμερα την εμφάνισή του στη Ρώμη, κοντά στο Βατικανό, φέρει την υπογραφή «TVBoy», η οποία πιστεύεται ότι ανήκει στον ντόπιο καλλιτέχνη Σαλβατόρε Μπενιτέντε. 



Η τοιχογραφία εμφανίζει τους δύο άντρες σε φυσικό μέγεθος, να αγκαλιάζονται θερμά και να φιλιούνται στο στόμα. Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Εδώ ο Τραμπ απεικονίζεται με κέρατα διαβόλου, περίστροφο και χρυσό ρολόι, ενώ ο Πάπας φέρει ένα φωτοστέφανο, μια οπτική αντίθεση που τονίζει τη διαφορετικότητα της κοσμοθεωρίας τους.



Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ θα συναντήσει τον Φραγκίσκο, ο οποίος έχει επικρίνει πολλές φορές ανοιχτά τις ρατσιστικές απόψεις του Αμερικανού προέδρου, στο Βατικανό, στις 24 Μαΐου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης