Σάλος στις ΗΠΑ: Ακροδεξιοί δημοσιογράφοι φωτογραφίζονται στον Λευκό Οίκο!

Σάλος στις ΗΠΑ: Ακροδεξιοί δημοσιογράφοι φωτογραφίζονται στον Λευκό Οίκο!

Κάνουν την χειρονομία της ακροδεξιάς ομάδας alt-right για την ανωτερότητα της λευκής φυλής, λένε οι επικριτές τους - Είμαι Πορτορικανή, απαντά η μία εκ των δύο

Σάλος στις ΗΠΑ: Ακροδεξιοί δημοσιογράφοι φωτογραφίζονται στον Λευκό Οίκο!
Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ αναφορικά με τις φήμες για τις σχέσεις του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ
με ακροδεξιές ομάδες και υποστηρικτές του.

Αφορμή αυτή τη φορά ήταν μια φωτογραφία δύο διαπιστευμένων δημοσιογράφων που μέσα στον Λευκό Οίκο σχηματίζουν με τα δάχτυλά τους σύμβολο της ακροδεξιάς ομάδας alt-right, που υποστηρίζει την ανωτερότητα των λευκών, όπως λένε οι επικριτές τους. 

Κλείσιμο
Πρόκειται για τον freelancer Μάικ Τσέρνοβιτς και την Κασάντρα Φάιρμπανκς που εργάζεται για το ρωσικό πρακτορείο Sputnik και οι οποίοι μόλις πρόσφατα πήραν την διαπίστευσή τους. Το σύμβολο που κάνουν με το χέρι τους σημαίνει «white power», «λευκή δύναμη».

Ωστόσο η ίδιοι αρνούνται πως πρόκειται για κάτι τέτοιο με την Κασάντρα Φάριμπανκς να υποστηρίζει μάλιστα πως η ίδια κατάγεται εν μέρει από το Πουέρτο Ρίκο: «Λευκή δύναμη!!!! Μόνο που είμαι από το Πουέρτο Ρίκο. Μπορεί να γίνει πορτορικανή δύναμη?!», έγραψε ειρωνικά στο Twitter.

Όσοι στέκονται στο πλευρό της υποστηρίζουν πως απλώς οι δυο τους κάνουν το σήμα που σημαίνει «OK», όμως η δυσπιστία παραμένει καθώς το μέρος και το ύφος τους δεν μπορεί να είναι τυχαία, όπως λένε οι επικριτές της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης