Πολυτελές ξενοδοχείο vs Ρωσίδων καλλονών: Μας χαλάτε τη φήμη με τις σέξι selfie σας!

Πολυτελές ξενοδοχείο vs Ρωσίδων καλλονών: Μας χαλάτε τη φήμη με τις σέξι selfie σας!

Δείτε τις φωτογραφίες που σκανδάλισαν τους πελάτες του Waldorf Astoria Palm Jumeirah

Πολυτελές ξενοδοχείο vs Ρωσίδων καλλονών: Μας χαλάτε τη φήμη με τις σέξι selfie σας!
Παρότι πολλά ξενοδοχεία θα έκαναν... πάρτι εάν μια ομάδα από Ρωσίδες καλλονές δημοσίευαν σέξι φωτογραφίες τους στα social media με hashtag το όνομα της φίρμας τους, δεν ισχύει το ίδιο και με το Waldorf Astoria Palm Jumeirah στο Ντουμπάι, που ισχυρίζεται ότι έχει ζημιωθεί από τις αποκαλυπτικές selfies κάποιων πελατισσών του.



Ως αποτέλεσμα, οι διευθυντές του ξενοδοχείου ζητούν να απαγορευτεί η χρήση του ονόματος της εν λόγω επιχείρησης σε αναρτήσεις που περιλαμβάνουν φωτογραφίες με μαγιό ή σέξι πόζες σε μπανιέρες, αφού - όπως τονίζουν - το Waldorf Astoria Palm Jumeirah είναι οικογενειακό ξενοδοχείο, το οποίο προωθεί πιο συντηρητικές αξίες.

Κλείσιμο


Η αυστηρή ανακοίνωση των διευθυντικών στελεχών έρχεται μετά από τη δημοσιοποίηση σέξι «δειγμάτων» μιας φωτογράφισης της σχεδιάστριας Anna Chibisova, στην οποία συμμετείχαν εντυπωσιακά μοντέλα από τη Ρωσία.



Οι πανύψηλες καλλονές έμειναν για αρκετές μέρες στο ξενοδοχείο (όπου μια σουίτα κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ/διανυκτέρευση) στο πλαίσιο της φωτογράφισης στο Ντουμπάι και έσπευσαν να μοιραστούν selfie με έξαλλες πόζες στο Twitter και το Instagram.



«Βρισκόμαστε σε μια αραβική χώρα. Είχαμε πολλά παράπονα από οικογένειες με παιδιά εξαιτίας αυτών των φωτογραφιών. Δεν θέλουμε να βλέπουμε την τοποθεσία μας να εμφανίζεται με hashtag σε φωτογραφίες ημίγυμνων κοριτσιών ή φωτογραφίες με ερωτικές πόζες. Ας αναφέρουν απλώς την τοποθεσία ως Ντουμπάι», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι διευθυντές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης