Καλιφόρνια: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 1.503 ετών για τον βιασμό της κόρης του

Καλιφόρνια: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 1.503 ετών για τον βιασμό της κόρης του

Η κοπέλα, η οποία είναι πλέον 23 ετών, από τον Μάιο του 2009 έως τον Μάιο του 2013, οπότε και βρήκε το θάρρος να προχωρήσει στην καταγγελία του πατέρα της, υφίστατο βιασμούς 2-3 φορές την εβδομάδα.

Καλιφόρνια: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 1.503 ετών για τον βιασμό της κόρης του
Στην ποινή ρεκόρ των 1.503 ετών καταδικάστηκε πατέρας στην Καλιφόρνια για το βιασμό της κόρης του η οποία πέρασε τραγικές στιγμές στα χέρια του για τέσσερα χρόνια.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη καταδίκη στην ιστορία του δικαστηρίου του Φρέσνο που εκδίκασε την υπόθεση.

Όπως είπε ο δικαστής που ανακοίνωσε την ποινή ο 41χρονος πατέρας «αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την κοινωνία» προσθέτοντας ότι ποτέ δεν έδειξε μεταμέλεια για όσα έκανε επιμένοντας να κατηγορεί την κόρη του.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα η κοπέλα αρχικά βιάστηκε από έναν φίλο της οικογένειας με τον πατέρα της αντί να την προστατεύει να την μετατρέπει «σε ένα κόμματι ιδιοκτησίας».

Βάσει του κατηγορητηρίου η κοπέλα, η οποία είναι πλέον 23 ετών, από τον Μάιο του 2009 έως τον Μάιο του 2013, οπότε και βρήκε το θάρρος να προχωρήσει στην καταγγελία του πατέρα της, υφίστατο βιασμούς 2-3 φορές την εβδομάδα.
Κλείσιμο

«Όταν ο πατέρας μου με κακοποιούσε, ήμουν μικρή. Δεν είχα δύναμη, δεν είχα φωνή. Ήμουν απροστατεύτη» κατέθεσε η κοπέλα στο δικαστήριο προσθέτοντας ότι ο πατέρας της ήταν αμετανόητος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης