Παραλήρημα από λάθος: 17χρονη μαθήτρια ήταν τελικά η... πιο σέξι μαθηματικός του κόσμου

Παραλήρημα από λάθος: 17χρονη μαθήτρια ήταν τελικά η... πιο σέξι μαθηματικός του κόσμου

Η Οξάνα Νεβεσέλαγια έγινε διάσημη εν μια νυκτί όταν χρήστες του Διαδικτύου νόμιζαν ότι ήταν η καθηγήτρια σε βίντεο που έκανε το γύρο των κοινωνικών δικτύων 

Παραλήρημα από λάθος: 17χρονη μαθήτρια ήταν τελικά η... πιο σέξι μαθηματικός του κόσμου
Ένα βίντεο ήταν αρκετό για να προκαλέσει παροξυσμό ανάμεσα στους χρήστες του Διαδικτύου, όταν στα πλάνα του απεικονιζόταν η πιο... σέξι καθηγήτρια μαθηματικών του κόσμου.

Τα πλάνα με την ξανθιά νεαρή γυναίκα με το γκρι φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε τις καμπύλες της, έκαναν το γύρο του Ίντερνετ, καταγράφοντάς την να διδάσκει μαθηματικά στη Λευκορωσία. 

Μέσα σε λίγες ώρες η εντυπωσιακή γυναίκα είδε το πρόσωπό της παντού, ενώ νέες φωτογραφίες της έβλεπαν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Κλείσιμο
Ωστόσο, το παραλήρημα που προκλήθηκε γύρω από την εικόνα της βασίστηκε σε ένα λάθος, καθώς σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν απεικόνιζαν τελικά την όμορφη καθηγήτρια, αλλά μία 17χρονη μαθήτρια.

Μπορεί οι δύο γυναίκες να μην μοιάζουν σαν σταγόνες νερού, αλλά ο ενθουσιασμός των χρηστών του Διαδικτύου δεν έχει όρια, με αποτέλεσμα να μπερδέψουν το πρόσωπο της μαθηματικού  με εκείνο της Οξάνα Νεβεσέλαγια, η οποία εν μια νυκτί έγινε διάσημη, ενώ είδε τους ακολούθους της στο Instagram να εκτοξεύονται ξεπερνώντας τους 500.000.

Αρχικά, η 17χρονη ήταν ενοχλημένη από την παρεξήγηση, ωστόσο, όπως είπε χάρη στη βοήθεια του αγαπημένου της είδε τη θετική πλευρά του... μπερδέματος.

«Τώρα, βλέπω περισσότερο τα θετικά πράγματα όλης αυτής της κατάστασης», δήλωσε η 17χρονη, η οποία αναρτά φωτογραφίες της και συγκεντρώνει σε ελάχιστα λεπτά τα 17.000 likes.

«Το έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν είμαι εγώ. Αλλά τα σχόλια αυξάνονται με δραματικό ρυθμό, τόσο που μοιάζει ανούσιο να το πω ξανά και ξανά», πρόσθεσε η νεαρή, η οποία τόνισε ότι δεν είναι τόσο καλή στα μαθηματικά όσο η... σωσίας της.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης