«Remainder»: Η app γνωριμιών για όσους δεν ψήφισαν Brexit

«Remainder»: Η app γνωριμιών για όσους δεν ψήφισαν Brexit

«Είστε μόνος ή μόνη και ανήκετε στο 48% των Βρετανών που ψήφισαν για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ;», έτσι αρχίζει η νέα εφαρμογή γνωριμιών για τους απογοητευμένους Βρετανούς που επιθυμούσαν την παραμονή της χώρας τους στην ευρωπαϊκή οικογένεια

«Remainder»: Η app γνωριμιών για όσους δεν ψήφισαν Brexit
Η πλειοψηφία των πολιτών στην Βρετανία ψήφισε υπέρ της αποχώρησης της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. Υπάρχουν όμως και οι οπαδοί του Remain, που αισθάνονται μεγάλη απογοήτευση αφού θεωρούσαν πως το μέλλον της Βρετανίας ήταν στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Δύο ανώνυμοι ψηφοφόροι του Remain, θέλοντας να απαλύνουν τον «πόνο» όσων πολιτών ψήφισαν κατά του Brexit, δημιούργησαν την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος μια εφαρμογή γνωριμιών που απευθύνεται αποκλειστικά στους «remainers» και, όπως γράφει, στους όρους της «
αποκλείονται οι ψηφοφόροι του Brexit».

Κλείσιμο
«Είστε μόνος ή μόνη και ανήκετε στο 48% όσων ψήφισαν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ;»,
κάπως έτσι αρχίζει η εφαρμογή γνωριμιών που ονομάζεται «Remainder» και καλεί όσους απογοητευμένους ψηφοφόρους του Remain είναι μόνοι να βρουν το άλλο τους μισό μέσω της εφαρμογής.



Οι δημιουργοί της εφαρμογής έγραψαν ότι όλο αυτό ξεκίνησε σαν ένα αστείο την Παρασκευή το απόγευμα, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση των ψηφοφόρων που υποστήριξαν την εκστρατεία κατά του Brexit, που το ενδιαφέρον έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Τώρα η Remaider app θα οργανώσει εκδηλώσεις σε εκείνες τις πόλεις της Βρετανίας που ψήφισαν κατά του Brexit, όπως είναι το Λονδίνο, το Μπράιτον, το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ, η Γλασκώβη και το Εδιμβούργο.

Στην εφαρμογή τους οι δημιουργοί της εφαρμογής υποστηρίζουν ότι για να συνέλθουν από την θλίψη που βιώνουν οι ψηφοφόροι του Remain «είναι καλύτερα να βγουν έξω και να πιουν μερικά ποτά με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο καράβι με εκείνους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης