Νέα επίθεση μεταναστών κατά γυναικών «αλά Κολωνία» σε συναυλία στη Γερμανία

Νέα επίθεση μεταναστών κατά γυναικών «αλά Κολωνία» σε συναυλία στη Γερμανία

Τουλάχιστον 18 γυναίκες έχουν καταγγείλλει ότι μετανάστες τις «άγγιζαν και τις θώπευαν» - Ήδη έχουν συλληφθεί τρεις Πακιστανοί

Νέα επίθεση μεταναστών κατά γυναικών «αλά Κολωνία» σε συναυλία στη Γερμανία
Μνήμες από τις επιθέσεις μεταναστών κατά γυναικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία ξύπνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μουσικό φεστιβάλ στην πόλη Ντάρμσταντ.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ θύματα της επίθεσης έπεσαν τουλάχιστον 18 γυναίκες αν και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός αυτός τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί.

Και οι 18 καταγγέλλουσες είπαν ότι ομάδες μεταναστών τις περικύκλωσαν πριν να ξεκινήσουν να τις «αγγίζουν και να τις θωπεύουν» με ανάρμοστο τρόπο στο μουσικό φεστιβάλ με τίτλο Schlossgrabenfestes.

Κλείσιμο
Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρεις Πακιστανοί ηλικίας 28 έως 31 ετών που είχαν καταθέσει αίτηση χορήγησης ασύλου στη Γερμανία.

Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά τουλάχιστον άλλα τρία άτομα που φέρονται να έχουν εμπλακει στην υπόθεση.

Το τετραήμερο φεστιβάλ εκτιμάται ότι παρακολούθησαν περίπου 100.000 θεατές με γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλες 15 γυναίκες θα καταγγείλλουν παρόμοιες επιθέσεις.

Σε περίπτωση που η εμπλοκή των Πακιστανών συλληφθέντων αποδειχθεί, τότε αναμένεται να απελαθούν.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εκατοντάδες γυναίκες είχαν δεχθεί επίθεση από συμμορίες μεταναστών στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας ενώ παρόμοιες επιθέσεις είχαν καταγγελθεί και σε άλλες γερμανικές πόλεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης