Οικογένεια φιλοξενεί ως κατοικίδιο έναν κροκόδειλο εδώ και 60 χρόνια

Οικογένεια φιλοξενεί ως κατοικίδιο έναν κροκόδειλο εδώ και 60 χρόνια

Η Άλμπερτ, έχει μήκος τεσσάρων μέτρων και υπολογίζεται πως είναι 70 ετών


Οικογένεια φιλοξενεί ως κατοικίδιο έναν κροκόδειλο εδώ και 60 χρόνια
Η θέα ενός κροκόδειλου στην αυλή του σπιτιού, θα προκαλούσε σοκ στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την οικογένεια Χαρίτος, στην περιοχή Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Συγκεκριμένα, η
ελληνικής καταγωγής Έλεν Χαρίτος, κληρονόμησε έναν θηλυκό κροκόδειλο, ονόματι Άλμπερτ, από τον πατέρα της, ο οποίος απεβίωσε το 1992. Το άγριο ζώο ζει μαζί με την οικογένεια από το 1958, όταν ο Τζορτζ Χαρίτος το αιχμαλώτισε και αποφάσισε να ...το υιοθετήσουν.
Κλείσιμο

Η Ελεν Χαρίτος



Η Άλμπερτ, η οποία πλέον φτάνει τα τέσσερα μέτρα μήκους, ζει σε μια λίμνη στην αυλή του σπιτιού της Έλεν Χαρίτος, η οποία δηλώνει πως: «
Δεν είναι σαν να είναι ο σκύλος μου, αλλά έχω αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το ζώο και νοιάζομαι για αυτό. Είναι πολύ εύκολη η φροντίδα του και θα έλεγα ότι είναι πολύ ήρεμο. Παρ' όλα αυτά το αντιμετωπίζω με σεβασμό γιατί είναι πολύ επικίνδυνα ζώα».

Η Έλεν μεγάλωσε με τον κροκόδειλο, καθώς ήταν μόλις πέντε ετών, όταν την έφερε ο πατέρας της στο σπίτι. Όπως η ίδια εξηγεί, κάποιος είχε ζητήσει από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν κυνηγός κροκοδείλων, να του φέρει ένα από τα επικίνδυνα ερπετά. Όταν, όμως, το αίτημα του πραγματοποιήθηκε, εκείνος το μετάνιωσε και το ερπετό έμεινε στην οικογένεια Χαρίτος. 

Ο κροκόδειλος αλμυρού νερού υπολογίζεται πως είναι 70 ετών και η οικογένεια έχει την απαραίτητη άδεια για τη διαμονή του ζώου στο σπίτι τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης