Νορβηγός πολιτικός μιλά για το βιασμό του από Σομαλό μετανάστη

Νορβηγός πολιτικός μιλά για το βιασμό του από Σομαλό μετανάστη

Ο Κάρστεν Νόρνταλ Χάουκεν δήλωσε ότι ένιωσε τύψεις μετά την απέλαση του βιαστή του

Νορβηγός πολιτικός μιλά για το βιασμό του από Σομαλό μετανάστη
Μία απίστευτη ιστορία με θύμα τον ίδιο, αλλά και τον... θύτη, περιέγραψε στη νορβηγική τηλεόραση το μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος, Κάρστεν Νόρνταλ Χάουκεν. Ο Νορβηγός πολιτικός αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο σπίτι του από Σομαλό μετανάστη, τον οποίο ανέφερε στις αρχές, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με φυλάκιση 4,5 χρόνων, ενώ στη συνέχεια απελάθηκε από τη χώρα, προκαλώντας τύψεις στο θύμα!

Ο κ. Χάουκεν δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του, ότι αισθάνθηκε πολύ άσχημα όταν πληροφορήθηκε πως ο βιαστής του απελάθηκε από τη Νορβηγία, επιστρέφοντας στην πατρίδα του τη Σομαλία. 

Μίλησε, επίσης, για τη μάχη που έδωσε με τον εαυτό του, καταφεύγοντας στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, ώστε να ξεπεράσει τομ τραύμα που είχε υποστεί, δίχως φυσικά, να βρει τη λύτρωση.

Κλείσιμο
«Η ζωή μου καταστράφηκε, αλλά τώρα νιώθω ένοχος γι' αυτόν που εστάλη πίσω στην πατρίδα του. Ήταν σαν το κράτος να ανέλαβε να πάρει εκδίκηση, σαν ένας θυμωμένος πατέρας που αντιμετωπίζει αυτόν που επιτέθηκε στο παιδί του. Αρχικά ένιωσα ανακούφιση και χαρά όταν έμαθα ότι θα φύγει για πάντα. Αλλά είχα επίσης και ένα δυνατό συναίσθημα της ενοχής και της ευθύνης. Ήμουν ο λόγος που δεν θα βρισκόταν πια στη Νορβηγία, επιστρέφοντας πίσω σε ένα σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον στη Σομαλία. Τον βλέπω περισσότερο σαν ένα προϊόν ενός άδικου κόσμου, ένα προϊόν που μεγάλωσε μέσα σε πόλεμο και απελπισία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης