Απίστευτο βίντεο: Γυναίκα τραβά με τα μαλλιά της διώροφο λεωφορείο

Απίστευτο βίντεο: Γυναίκα τραβά με τα μαλλιά της διώροφο λεωφορείο

Και σαν να μη φτάνει το βάρος του αμαξώματος το έχει φορτώσει και με 32 επιβάτες

Απίστευτο βίντεο: Γυναίκα τραβά με τα μαλλιά της διώροφο λεωφορείο
Η Asha Rani η οποία είναι γνωστή και ως «Η Σιδερένια Βασίλισσα» είναι μία από τις πιο γνωστές θηλυκές παρουσίες στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Κατά καιρούς έχει κάνει διάφορα... ανδραγαθήματα (αν και αδόκιμη η λέξη στην περίπτωσή της), χρησιμοποιώντας άλλοτε τα δόντια της, άλλοτε τα αυτιά της, άλλοτε τα βλέφαρά της. 

Όμως τίποτα δεν σταματά την δίψα της συγκεκριμένης κυρίας από το να κερδίζει διαρκώς και νέες εγγραφές σ' αυτό το βιβλίο και να συλλέγει δόξα (και προφανώς χρήματα) από την σκληροτράχηλη σωματοδομή της. 

Έτσι έγινε και σε πρόσφατο σόου στην Ιταλία, όπου η Asha ξανακέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας σέρνοντας με τα μαλλιά της και για αρκετά μέτρα ένα διώροφο εγγλέζικο λεωφορείο. Μάλιστα, λες και δεν έφτανε το βάρος μόνο του αμαξώματος, μέσα στο λεωφορείο υπήρχαν και 32 επιβάτες!

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες όλα πήγαν κατ' ευχήν. Η Αsha έβαλε όλη της την δύναμη και κίνησε το τεράστιο όχημα, ο Ιταλός παρουσιαστής φωνάζει ενθουσιασμένος από την θεαματικότητα του σόου του, ο υπεύθυνος των ρεκόρ Γκίνες παραδίδει το πιστοποιητικό του άθλου, και όλοι μαζί ζουν τον εφήμερο μύθο μερικών λεπτών δημοσιότητας.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης