Γαλλία: Στρατιώτες «γάζωσαν» με 50 σφαίρες αυτοκίνητο που δε σταμάτησε για έλεγχο!

Γαλλία: Στρατιώτες «γάζωσαν» με 50 σφαίρες αυτοκίνητο που δε σταμάτησε για έλεγχο!

Το όχημα πλησίασε σε μπλόκο ελέγχου του στρατού και όταν δεν σταμάτησε στην υπόδειξη, «γαζώθηκε» από τα αυτόματα των Γάλλων στρατιωτών - Οι γαλλικές αρχές αναζητούν σύνδεση του οδηγού με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

Γαλλία: Στρατιώτες «γάζωσαν» με 50 σφαίρες αυτοκίνητο που δε σταμάτησε για έλεγχο!
Με πενήντα σφαίρες «γάζωσαν» Γάλλοι στρατιώτες αυτοκίνητο κοντά σε μουσουλμανικό τζαμί, στην πόλη Βαλένς, όταν ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους να σταματήσει για έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα, αντί να σταματήσει στο σημείο ελέγχου, με συνέπεια οι Γάλλοι στρατιώτες να ανοίξουν πυρ, τραυματίζοντας βαριά τον οδηγό, ενώ τραυματίστηκε από το αυτοκίνητο και ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων του στρατού.

Το σημείο έξω από το μουσουλμανικό τζαμί
Κλείσιμο


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το όλο σκηνικό θύμισε πολύ από τις επιθέσεις αυτοκτονίας που καταγράφονται στο Ισραήλ, από Παλαιστινίους. Οι Γαλλικές αρχές ταυτοποίησαν τον οδηγό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν εμπλέκεται στο πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, δεν έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την αστυνομία. Υπενθυμίζουμε ότι αναζητείται ακόμη ο Σάλαχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος αποδεδειγμένα συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση της 13ης Νοεμβρίου, στην πρωτεύουσα του Παρισιού, όπου έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.

Από τις σφαίρες των Γάλλων στρατιωτών υπέστησαν ζημιές και άλλα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του τζαμιού.

Η γαλλική αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα στο σημείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης