Βίντεο: Δείτε και τα... 193 γκάτζετ που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ταινίες του Μποντ

Βίντεο: Δείτε και τα... 193 γκάτζετ που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ταινίες του Μποντ

Μία ομάδα φανατικών φίλων του Τζέϊμς Μποντ κατάφεραν να φτιάξουν ένα βιντεάκι 16 λεπτών μέσα στο οποίο παρελαύουν όλα τα γκάτζετ που χρησιμοποίησε ο Πράκτορας 007 στις 23 μέχρι σήμερα ταινίες του (και έπεται η συνέχεια του Spectre...)

Βίντεο: Δείτε και τα... 193 γκάτζετ που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ταινίες του Μποντ
Ο θρύλος γύρω από τον Τζέϊμς Μποντ δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τις γυναίκες, τα αυτοκίνητα αλλά και τα... γκάτζετ που χρησιμοποιεί ο Πράκτορας 007 στις ταινίες του. Ένα νέο βιντεάκι που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου έχει καταφέρει και έχει συγκεντρώσει σε 16 περίπου λεπτά, όλες τις παράξενες αυτές κατασκευές, από την πρώτη ταινία με τον Σον Κόνερι μέχρι την τελευταία που ήδη σαρώνει στα ταμεία του εξωτερικού.

Στο απολαυστικό αυτό βίντεο, παρελαύνουν όλες οι απίστευτες εφευρέσεις που έδινε η το τεχνικό τμήμα της Υπηρεσίας στον Πράκτορα για τις αποστολές του. Κατασκευές που φαντάζουν άλλοτε νοσταλγικές και γραφικές (αυτές από τις πρώτες του ταινίες) και άλλοτε υπερβολικές και extreme όπως άλλωστε ταιριάζει στο συνολικό προφίλ του Μποντ και των ταινιών του, ιδίως τις πιο σύγχρονες

Λίγο πριν την προβολή της νέας του ταινίας και στην χώρα μας, το Spectre, αφεθείτε στα 16 πιο απολαυστικά και διασκεδαστικά λεπτά της ιστορίας του ΤζέΪμς Μποντ. Από τον «Δόκτορα Νο» του 1962 μέχρι το «Skyfall» του 2012, ο Μποντ αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας κουλτούρας που όπως φαίνεται καταφέρνει να διαρκεί στον χρόνο. Έστω και αν κάποια από τα παλιά του κόλπα μοιάζουν πλέον με απλά τρικ σε παιδικά πάρτι. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης