Βίντεο: Η προσομοίωση της μοιραίας πτήσης της Germanwings

Βίντεο: Η προσομοίωση της μοιραίας πτήσης της Germanwings

Δείτε πώς ο συγκυβερνήτης Αντρέα Λούμπιτς έριξε το αεροσκάφος σε βουνοπλαγιά των γαλλικών Άλπεων παρασύροντας ηθελημένα στο θάνατο 149 επιβαίνοντες

Βίντεο: Η προσομοίωση της μοιραίας πτήσης της Germanwings
Στο συμπέρασμα ότι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings έριξε εσκεμμένα το αεροπλάνο στη βουνοπλαγιά των γαλλικών Άλπεων, παρασύροντας  στο 150 άτομα συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του, κατέληξαν οι ειδικοί. 

Είναι πλέον προφανές, εξηγούν, ότι ο 28χρονος Λούμπιτς όχι απλά κλείδωσε την πόρτα, μόλις βγήκε από το πιλοτήριο ο κυβερνήτης για να πάει στην τουαλέτα αλλά φρόντισε να μην μπορεί να ξαναμπεί σε αυτό, καθώς ανανέωνε κάθε 5 λεπτά την εντολή κλειδώματος, προκειμένου να μην μπορεί να την ανοίξει ο κυβερνήτης με τον κωδικό του.

 Όταν ο Γερμανός συγκυβερνήτης Αντρέα Λούμπιτς απέκλεισε την είσοδο, βάζοντας τον διακόπτη στην θέση «lock», η πρόσβαση ήταν αδύνατη από οποιονδήποτε για 5 λεπτά, λένε οι ειδικοί. Την ίδια στιγμή, έδωσε εντολή στον αυτόματο πιλότο και για την κάθοδο του αεροπλάνου προκειμένου να το «καρφώσει» στα βουνά. 

Κλείσιμο
Στο βίντεο που ακολουθεί αναπαρίσταται η μοιραία πτήση της Germanwings, από τη στιγμή που ο πιλότος σηκώθηκε από τη θέση του μέχρι την τραγική κατάληξη του αεροσκάφους. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης