Οικογένεια περιμένει το 13ο της παιδί... και τα άλλα 12 είναι αγόρια

Οικογένεια περιμένει το 13ο της παιδί... και τα άλλα 12 είναι αγόρια

Θα έρθει η κόρη;

Οικογένεια περιμένει το 13ο της παιδί... και τα άλλα 12 είναι αγόρια
Η Κατερί και ο Τζέι Σβαντ πρέπει να έβαλαν στοίχημα, όταν ξεκινούσε ο γάμος τους, πως δεν θα σταματούσαν να κάνουν παιδιά μέχρι να πετύχουν την κόρη!

Πολλοί γονείς βάζουν τον ίδιο στόχο, αλλά το γεγονός πως η οικογένεια Σβαντ από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, έχει αισίως να θρέψει δώδεκα γιους, και η Κατερί περιμένει το υπ' αριθμόν 13 τέκνο, ξεπερνάει τα τετριμμένα.

Πέρσι, είχαν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, όταν και γεννήθηκε ο Τάκερ, ο δωδέκατος γιος τους, αλλά φέτος, το ερώτημα περιστρέφεται γύρω από το αν θα υπάρξει αλλαγή στην παράδοση. Η Κατερί δήλωσε: «Αν είναι να κάνουμε κορίτσι, θα είναι κάτι το σοκαριστικό».

Ο Τζέι, πάντως εκμυστηρεύτηκε, πως αν του έπεφτε λόγος στο θέμα, θα ήθελε να βιώσει και την αντίθετη πλευρά, καθώς η παρουσία αρσενικών στο σπίτι φτάνει και περισσεύει. Από την άλλη η σύζυγός του είναι πιο διστακτική: «Γιατί να αλλάξουμε τα πράγματα; Σε αυτή τη φάση, με ένα νέο κοριτσάκι, θα πρέπει να μάθουμε όλα τα πράγματα από την αρχή».

Η 39χρονη μητέρα, που έχει γιους σε μεγάλη ηλικιακή «γκάμα», από 15 μηνών, μέχρι 22 χρονών, περιμένει το 13ο παιδί της στις 9 Μαΐου, με τις έρευνες να δείχνουν πως το να κάνει μια μητέρα 13 αγόρια στη σειρά, ισοδυναμεί με 1 στις 8.000 περιπτώσεις, ακριβώς όσο και το να γεννήσει τρίδυμα, από φυσική γέννα.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης