Εκαναν τον Πούτιν... Ηρακλή για τα γενέθλιά του

Εκαναν τον Πούτιν... Ηρακλή για τα γενέθλιά του

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα σβήσει σήμερα 62 κεράκια κάπου στη... Σιβηρία

Εκαναν τον Πούτιν... Ηρακλή για τα γενέθλιά του
Η ελληνική μυθολογία ενέπνευσε τους Ρώσους που πίνουν... νερό στο όνομα του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, οι οποίοι είχαν την ιδέα να τον απεικονίσουν ως «Ηρακλή», σε έκθεση ζωγραφικής, την ημέρα των γενεθλίων του.



Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα σβήσει σήμερα 62 κεράκια κάπου στη... Σιβηρία. Κι όμως! Δεν θα βρεθεί σε κάποιο πολυτελές θέρετρο, σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, σε έναν εξωτικό παράδεισο ή σε μία από τις μητροπόλεις του κόσμου. Όπως αποκάλυψε εκπρόσωπός του, απόψε το βράδυ θα ταξιδέψει με τη συνοδεία του- θα είναι άραγε μαζί του η ερωμένη του, Αλίνα Καμπάεβα;- στη Σιβηρία, σ΄ένα ιδιωτικό μέρος, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από το πλησιέστερο ίχνος πολιτισμού.

Κλείσιμο


Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε ακόμα ότι κατά τον εορτασμό, ο Πούτιν δεν θα έχει καμία επίσημη συνάντηση, ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει με ποιον θα είναι γιατί δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος και ακόμα ότι οι ελάχιστοι άνθρωποι που θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του όσο θα λείπει είναι οι στενοί του συνεργάτες και αυτό θα γίνει μόνο σε έκτακτη ανάγκη μέσω τηλεφώνου.



Για τα γενέθλιά του, οι υποστηρικτές του για να του εκφράσουν την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους τον απεικόνισαν ως ατρόμητο "Ηρακλή". Πέρυσι του έκαναν δώρο ένα αντίγραφο του τσαρικού στέμματος. Φέτος, όμως, ο Ρώσος πρόεδρος έγινε "Ηρακλής", στην έκθεση ζωγραφικής που στήθηκε προς τιμήν του. Εξοντώνει τους τρομοκράτες αλλά και ότι τον απειλεί ή μπαίνει εμπόδιο στα επεκτατικά του σχέδια...Δημιουργός των έργων που τον απεικονίζουν ως "Ηρακλή" να μάχεται για το καλό της Ρωσίας είναι ο Μιχαήλ Αντόνοφ, ο οποίος θαυμάζει απεριόριστα τον Ρώσο πρόεδρο. "Οι άθλοι του Ηρακλή συμβολίζουν τις κινήσεις του Πούτιν για το καλό της χώρας μας. Δεν συγκρίνονται με το τι γίνεται τώρα, αλλά αποτελούν μία παραβολή", δήλωσε ο νεαρός ζωγράφος.



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης