Οργισμένος Ερντογάν για την παρουσία των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή: Τι δουλειά έχεις εκεί;

Οργισμένος Ερντογάν για την παρουσία των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή: Τι δουλειά έχεις εκεί;

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί για ακόμα μία φορά στην κατάρριψη τουρκικού drone από αμερικανικό μαχητικό πάνω από τη Σύρια

erdogan_turkey
Την οργή του για την αμερικανική πολιτική όσον αφορά το Μεσανατολικό και την ανοιχτή υποστήριξη της Ουάσινγκτον στο Ισραήλ, εξέφρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Στέλνεις αεροπλανοφόρο… Τι πας να κάνεις; Tι κάνεις και εμποδίζεις την ανθρωπιστική βοήθεια που πάει στην περιοχή; Σήμερα στη Γάζα δεν έχουμε νερό, ηλεκτρικό, φαγητό… Πού είναι η Δύση;» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε νέους του κόμματός του AKP. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στη συνέχεια διερωτήθηκε τα εξής: «Τώρα λένε πως οι ΗΠΑ στέλνουν αεροπλανοφόρο. Θα έρθει λέει και δεύτερο αεροπλανοφόρο. Κύριε... ΗΠΑ. Μα δες πού είναι η Αμερική και πού βρίσκεται η Μεσόγειος, το Ισραήλ και η Παλαιστίνη. Τι δουλειά έχεις εσύ εκεί;»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw6nnx9biumh)

Κλείσιμο
Στο μεταξύ ο Τούρκος πρόεδρος δεν παρέλειψε να ασχοληθεί για άλλη μία φορά με την κατάρριψη τουρκικού drone από μαχητικό των ΗΠΑ πάνω από το συριακό έδαφος. «Η Αμερική κατέρριψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος μας στη Συρία.. Έφτασαν σε τέτοιο σημείο να χάσουν την διορατικότητά τους; Πώς ρίχνεις το αεροσκάφος μας; Λένε ‘’δεν ξέρουμε, δεν είδαμε’’… Μα πώς το λέτε αυτό;» σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος. Την ίδια στιγμή, τα μέλη της νεολαίας του AKP φώναζαν το σύνθημα «η Ιερουσαλήμ είναι δική μας και θα παραμείνει δική μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Οργή Ισραηλινών πολιτών κατά υπουργού της κυβέρνησης Νετανιάχου: «Καταστρέψατε τη χώρα, φύγετε από εδώ»

Εξοργιστικό βίντεο από Κέρκυρα: Πετάνε από μεγάλο ύψος σκυλιά σε καταφύγιο, ώστε να τα ξεφορτωθούν


Στο «στόχαστρο» των Ισραηλινών η ελίτ μονάδα της Χαμάς που έκανε τις σφαγές το Σάββατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης