Mobook: Μεταμορφώστε με ένα και μόνο κλικ τις φωτογραφίες του κινητού σας σε άλμπουμ

Mobook: Μεταμορφώστε με ένα και μόνο κλικ τις φωτογραφίες του κινητού σας σε άλμπουμ

Εκτυπώστε τώρα τις φωτογραφίες σας από το κινητό σας σε υπέροχα photobooks - Η νέα έξυπνη εφαρμογή έφτασε στην Ελλάδα για να κάνει τις στιγμές σου εικόνες και τις εικόνες σου albums ζωής 

Mobook: Μεταμορφώστε με ένα και μόνο κλικ τις φωτογραφίες του κινητού σας σε άλμπουμ
Οι διακοπές σας. Κλικ. Η μαγευτική παραλία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Κλικ. To νησί σας. Κλικ. Οι φίλοι σας. Κλικ. Τα ξέφρενα καλοκαιρινά πάρτυ. Κλικ. Οι τρέλες σας. Κλικ. Ο μεγάλος σας έρωτας. Ο γάμος σας. Κλικ. Το μωρό σας. Κλικ. Η πρώτη σας αγκαλιά. Κλικ. Η βάφτιση του. Κλικ. Τα πρώτα του γενέθλια του παιδιού σας. Κλικ. Η πρώτη μέρα στο σχολείο. Κλικ. Εκείνη η βραδιά που θέλεις να ξαναζήσεις. Κλικ... Όλα θέλεις να τα θυμάσαι, όλα θέλεις να τα κρατήσεις, τίποτα να μην ξεχάσεις, τίποτα να μην πετάξεις. Να τα κοιτάς τα βράδια και να χαμογελάς γλυκά, να τα χαζεύεις κρυφά, όσο τα χρόνια περνούν, και να λες: «Θυμάσαι;». 

Κι όμως. Έρχεται κάποτε η στιγμή που το κινητό γεμίζει από φωτογραφικά ενσταντανέ και που εσύ αναρωτιέσαι ποια φωτογραφία να σβήσεις, ποια να «πετάξεις» για να χωρέσεις τη νέα σου μεγάλη στιγμή. «Καμία», είναι από σήμερα, η απάντηση!

Κλείσιμο


Το Mobook, η νέα και μοναδική στη χώρα μας έξυπνη εφαρμογή ήρθε για να μεταμορφώσει με ένα μόνο κλικ όλες τις φωτογραφίες που έχεις στο κινητό σου σε φωτογραφικό album! Το μόνο που έχεις να  κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή, να επιλέξεις τις φωτογραφίες που θέλεις και να πατήσεις την ένδειξη «αποστολή». Μπορείς να επιλέξεις το εξώφυλλο του album, τη σειρά των φωτογραφιών που επιθυμείς, να βάλεις όσες φωτογραφίες θέλεις, να γράψεις λεζάντα κάτω από κάθε φωτογραφία και να δώσεις στο album σου τον τίτλο που σου αρέσει! To MoBook δεν είναι ένα οποιοδήποτε φωτογραφικό album. Είναι το album που φτιάχνεις εσύ με περιεχόμενο τις πιο γλυκές σου αναμνήσεις. Αυτές που αξίζει να θυμάσαι για πάντα!  



Τα Mobooks τυπώνονται σε εξαιρετικής ποιότητας gloss χαρτί με την κορυφαία τεχνολογία ψηφιακής φωτογραφικής εκτύπωσης και βιβλιοδετούνται άριστα για να είναι όμορφα και ανθεκτικά. Κάνε σήμερα κιόλας το δικό σου Mobook και... μην πετάξεις τίποτα!

Info: Η εφαρμογή έχει ενημερωθεί και διατίθεται επίσημα στην πρώτη σταθερή της έκδοση στο Google Play store και στο App Store.
Μπορείτε να την κατεβάσετε στη συσκευή σας πατώντας εδώ http://get.mobook.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.mobook.gr και Facebook: Mobook. 

Kάντε τις στιγμές σας βιβλίο 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης