H Microsoft παίζει μπάλα με την Ρεάλ Μαδρίτης

H Microsoft παίζει μπάλα με την Ρεάλ Μαδρίτης

Πολυεπίπεδη συνεργασία για την ψηφιακή μεταμόρφωση της «βασίλισσας» και την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών στους φίλους της σε όλο τον κόσμο

H Microsoft παίζει μπάλα με την Ρεάλ Μαδρίτης
Επαναστατούν οι βασίλισσες; Και όμως, στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης η επιχειρούμενη ψηφιακή της μεταμόρφωση έχει στοιχεία μιας επερχόμενης τεχνολογικής επανάστασης, μέσα από την ανάλυση δεδομένων μεγάλου όγκου, το Cloud, τη διασύνδεση και την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών, που στόχο έχουν να φέρουν κάθε φίλο της ισπανικής ομάδας στο επίκεντρο μιας πρωτόγνωρης – τουλάχιστον για τα ευρωπαϊκά αθλητικά δρώμενα – διαδικασίας.

Η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών, προσβάσιμων ανά πάσα στιγμή από οποιαδήποτε διασυνδεδεμένη συσκευή (υπολογιστές, smartphones,tablets, wearables) είναι ένα κομμάτι αυτής της διαδικασίας. Το πρώτο βήμα της συνεργασίας μεταξύ Microsoft και Ρεάλ Μαδρίτης θα υλοποιηθεί με την ανάπτυξη μιας δυναμικής πλατφόρμας.

Ετσι, μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες, οι φίλοι της ομάδας σε όλο τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και υπηρεσίες που θα εμπλουτίζουν την εμπειρία παρακολούθησης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Κλείσιμο
Η συμφωνία προβλέπει επίσης τη χρήση των υπηρεσιών και των συσκευών της Microsoft, όπως Surface Pro 3, από τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης, ως βασικά εργαλεία στη συχνά επίπονη διαδικασία προετοιμασίας τους, προκειμένου να αυξήσουν την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της ομάδας. 

Επίσης, Microsoft και Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεργάζονται με την ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσης σχετικά με την εφαρμογή της τεχνολογίας και των λύσεων που έχει να προσφέρει στον κόσμο του αθλητισμού.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης