Ολυμπιακός: Μήνυσε τους διαιτητές του Βόλου για δωροδοκία
Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε στα λόγια, αλλά προχώρησε σε μηνύσεις για δωροδοκία προς τους πέντε διαιτητές του αγώνα στο Βόλο και έχει ήδη κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου!
Συγκεκριμένα έγιναν μηνύσεις προς τους διαιτητές από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για δωροδοκία και έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου, η οποία λήγει απόψε (23/12) στις 23:59. Οι ίδιοι οι διαιτητές ενημερώθηκαν σχετικά από την ελληνική Αστυνομία.
Πρόκειται για τον ρέφερι Φωτιά, τους βοηθούς του Σάββα και Φίλο, τον 4ο Φωτιάδη και τους Ευαγγέλου - Φωτόπουλο που ήταν στο VAR. Μετά από αυτήν την εξέλιξη στις τάξεις των διαιτητών επικρατεί ακόμα πιο μεγάλη αναστάτωση ενώ σε θεσμικό επίπεδο έχουν ενημερώσει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για την επ' αόριστον αποχή τους! Ο Ολυμπιακός πάντως από μέρους του είχε προϊδεάσει από την Κυριακή ότι θα έκανε μηνύσεις και αγωγές.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.