Ρεάλ Μαδρίτης: «Διαστημική» πρόταση 400.000.000 ευρώ για Μπαπέ
Γαλλικό δημοσίευμα θέλει την Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει 400.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Εμπαπέ
Στη Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν τον Κιλιάν Εμπαπέ πώς και πώς.
To παιδί θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου είναι ο νούμερο ένα στόχος του Ζιντάν και, όπως φαίνεται, στην ομάδα είναι έτοιμοι να αδειάσουν τα ταμεία τους για χάρη του.
Η «Parisien» τονίζει μάλιστα ότι η ομάδα της Μαδρίτης στρώνει στο τραπέζι 400.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ποσό που είναι λίγο μικρότερα από εκείνο που δόθηκε για να αγοραστεί ο Νεϊμάρ (222.000.000 ευρώ) από την Μπαρτσελόνα.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.