Yahoo: Κορυφαίος του Μουντομπάσκετ ο Αντετοκούνμπο, αλλά η Ελλάδα δεν θα πάρει μετάλλιο

Yahoo: Κορυφαίος του Μουντομπάσκετ ο Αντετοκούνμπο, αλλά η Ελλάδα δεν θα πάρει μετάλλιο

«Δυστυχώς, δεν έχει πολύ βάθος πίσω του» σχολιάζουν οι Αμερικανοί - Θα τους διαψεύσει η Εθνική; - Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου δίνουν τους παίκτες του Σκουρτόπουλου τα γραφεία στοιχημάτων

ante43
Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θεωρεί το Yahoo ως τον κορυφαίο παίκτη που θα λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ της Κίνας (31/08-15/09).

Σε ερώτηση που αφορά στη διοργάνωση και, πιο συγκεκριμένα, ποιες ομάδες μπορούν να απειλήσουν την Εθνική των ΗΠΑ, σημειώνεται: «Δεν θα πρέπει να αγνοήσει κανείς την Αυστραλία, που πρόσφατα νίκησε τους Αμερικανούς (σ.σ. με 98-94 σε φιλική αναμέτρηση). Ωστόσο, οι μεγαλύτερες απειλές για την ομάδα των ΗΠΑ παραμένουν η Ισπανία και η Σερβία».

«Μία ομάδα μακράς διάρκειας που πρέπει να προσέξουμε είναι η Ελλάδα, η οποία καθοδηγείται από τον καλύτερο παίκτη στο τουρνουά, τον Γιάννη Αντεκουντούμπο. Δυστυχώς, δεν έχει πολύ βάθος πίσω του. Ετσι δεν θα είναι πιθανή για μετάλλιο» υποστηρίζει η αθλητική σελίδα του Yahoo.

Από την άλλη, η ιστοσελίδα scmp (South China Mornig Post) αναφέρει ότι η Εθνική Ελλάδας είναι τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων.

Η απόδοση για τις ΗΠΑ είναι 1/1.42, ακολουθεί η Σερβία με 1/4.5 και η Ελλάδα, με 1/13, ακριβώς μπροστά από την Ισπανία στο 1/15. Να σημειωθεί ότι η «επίσημη αγαπημένη», στις αρχές του μήνα, δινόταν ως τέταρτο φαβορί από κορυφαία γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης