Κατερίνα Στεφανίδη κατά ΣτΕ: Καταδικάζουν τον ελληνικό αθλητισμό σε εποχή αγραμματοσύνης
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, με ανάρτησή της στο Twitter, κατέκρινε την απόφαση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «καταδικάζει τον ελληνικό αθλητισμό σε εποχή αγραμματοσύνης»
Την αντίθεσή της στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα προνόμια των διακριθέντων αθλητών εξέφρασε δημόσια η χρυσή Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη.
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, με ανάρτησή της στο Twitter, κατέκρινε την απόφαση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «καταδικάζει τον ελληνικό αθλητισμό σε εποχή αγραμματοσύνης».
Αναλυτικά όσα έγραψε η Στεφανίδη: «Αντισυνταγματική η ρύθμιση που επιτρέπει σε διακριθέντες αθλητές την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. Μπράβο στο Συμβούλιο Επικρατειας που όχι απλά διαγράφει το τελευταίο κίνητρο που είχε απομείνει για τους νέους αθλητές αλλά καταδικάζει τον ελληνικό αθλητισμό σε εποχή αγραμματοσύνης».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.