Δείτε το απίστευτο βίντεο που δικαιώνει την άποψη Όσιμ για την... πόρνη μπάλα

Δείτε το απίστευτο βίντεο που δικαιώνει την άποψη Όσιμ για την... πόρνη μπάλα

Συνέβη σε αγώνα για το κύπελλο Ταϊλάνδης - Ο αγώνας ήταν στα πέναλτι, το σκορ ήταν 19-19 και δείτε τι έγινε στο τελευταίο χτύπημα από τα 11 μέτρα

Δείτε το απίστευτο βίντεο που δικαιώνει την άποψη Όσιμ για την... πόρνη μπάλα
Ο Ίβιτσα Όσιμ το 1993 είχε χαρακτηρίσει την μπάλα «πόρνη»  μετά από έναν αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή που είχε κριθεί υπέρ των πρασίνων (2-3) με γκολ του Κώστα Μαυρίδη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αν όμως ο Κροάτης τεχνικός είχε δει τη φάση που εκτυλίχθηκε σε αναμέτρηση του Κυπέλλου Ταϊλάνδης, είναι σίγουρο ότι θα είχε χρησιμοποιήσει άλλους πιο «βαρείς» χαρακτηρισμούς.

Αν γνώριζε, δε, ότι η φάση που θα δείτε παρακάτω αφορούσε τη διαδικασία των πέναλτι με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 19-19 τότε κανείς δεν ξέρει τι «γαλλικά» θα έπρεπε να είχε εκστομίσει για τη «στρογγυλή» θεά.

Κλείσιμο
Όλα συνέβησαν στον αγώνα της Μπανγκόγκ Σπορτς Κλαμπ κόντρα στην Σάτρι Ανγκθόνγκ. Η αναμέτρηση είχε οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι και το σκορ ήταν στο 19-19. 

Τότε ο τερματοφύλακας της Σπορτς Κλαμπ πήγε στην άσπρη βούλα για την επόμενη εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Όσο όμως ο συνάδελφός του πανηγύριζε, η μπάλα από τα φάλτσα κατέληξε στα δίχτυα του. 

Το ακόμα χειρότερο ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής της Σάτρι Ανγκθόνγκ απέτυχε στην επόμενη εκτέλεση και έτσι η πρόκριση κατέληξε στην Σπορτς Κλαμπ.




Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης