Υπόθεση Νεϊμάρ: Το μάδημα της μαργαρίτας συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει αν θα μείνει ή αν θα φύγει

Υπόθεση Νεϊμάρ: Το μάδημα της μαργαρίτας συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει αν θα μείνει ή αν θα φύγει

Τα ΜΜΕ από την Καταλωνία αναφέρουν ότι Μέσι και Σουάρες έπεισαν τον Βραζιλιάνο να μη φύγει για την Παρί – Την ίδια ώρα σε Παρίσι και Μαδρίτη εμφανίζουν σίγουρη τη μεταγραφή του, αλλά ο Νεϊμάρ με δύο φανταστικά γκολ οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη φιλική επί της Γιουβέντους

Υπόθεση Νεϊμάρ: Το μάδημα της μαργαρίτας συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει αν θα μείνει ή αν θα φύγει
Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Sport» (με έδρα την Βαρκελώνη) αποκάλυψε νωρίς το μεσημέρι πως ο Νεϊμάρ στην καθοριστική συνάντηση που είχε με τους Μέσι, Σουάρες είπε στους συμπαίκτες του «θα μείνει στην Μπαρτσελόνα».

Την ίδια ώρα η «As» (με έδρα τη Μαδρίτη) αναφέρει πως ο Νεϊμάρ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Ζοσέπ Μπερτομέου και του ζήτησε να φύγει, ενώ αποκαλύπτει επίσης πως ο Λιονέλ Μέσι «εξαφάνισε» από τον λογαριασμό του όλες τις κοινές φωτογραφίες με τον Βραζιλιάνο!

Κλείσιμο
Παράλληλα οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως η Παρί βρήκε τον τρόπο να προσπεράσει τους σκοπέλους του Financial Fair Play (καθώς τα 222 εκατ. ευρώ της ρήτρας δημιουργούν πολλά ζητήματα) αφού θα πληρώσει τα λεφτά μέσω της χορηγίας της Qatar Airways (που είναι ο βασικός σπόνσορας τον Καταλανών και φυσικά όλοι γνωρίζουν πως το Κατάρ ελέγχει και τις μετοχές της Παρί).

Το μπάχαλο που επικρατεί στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου, με τους Καταλανούς να ποντάρουν στο… συναίσθημα.

Η συζήτηση που είχαν οι Μέσι, Σουάρες με τον Βραζιλιάνο φέρεται να έχει διαρκέσει περισσότερο από μία ώρα με τον τελευταίο να καταθέτει τους προβληματισμούς τους και τους συμπαίκτες του να τον πείθουν πως ακόμη έχουν πολλά να κερδίσουν με τη φανέλα των μπλαουγκράνα.

Όσο όμως ο Νεϊμάρ δεν βγαίνει δημόσια να δηλώσει τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει, τόσο η ακατάσχετη φημολογία θα συνεχίζεται και τα νεύρα των οπαδών της Μπαρτσελόνα (αλλά και της Παρί) θα είναι στο… κόκκινο.

Πόσο μάλλον όταν εντός γηπέδου ο Βραζιλιάνος θα κάνει μαγικά, όπως στο χθεσινοβραδινό φιλικό με την Γιουβέντους στις ΗΠΑ, όπου οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη νίκη με 2-1. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε καθώς ειδικά το δεύτερο γκολ που πέτυχε είναι πραγματικά εκπληκτικό...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης